Na de zomervakantie een vliegende start?

met een perfect communicatieplan van Codesign

Na de zomervakantie een vliegende start?

Begin de tweede helft van 2014 met een perfect communicatieplan
We horen het overal. De markt trekt weer wat aan. En dat is een goed bericht. En als ondernemer is het belangrijk hier op in te springen. Gaan we adverteren in de lokale bladen, besteden we meer aandacht aan Google Adwords en zoekmachine optimalisatie of laten we een nieuwe brochure maken? Door de vele media die voor u beschikbaar is ziet u misschien door de bomen het bos niet meer. En daarom is het in kaart brengen van de mogelijkheden aan de hand van een communicatieplan een goed idee. Ook voor het opstellen en bespreken van uw communicatie plannen helpt Codesign u graag.

Communicatieplan maken
Het schrijven en maken van een communicatieplan is geen eenvoudige opgave. Je dient informatie te verzamelen over de beschikbare media en een planning te maken. Ook zal het plan op frequente wijze uitgevoerd en geëvalueerd moeten worden. En wat dacht u van het zoeken en bepalen van uw doelgroep en doelstellingen. Codesign kan helpen. Met meer dan 20 jaar ervaring weten de mensen van Codesign perfect welke media in de regio beschikbaar is. Dit levert u een enorme tijdswinst en besparing op. Ook door de contacten die Codesign onderhoudt met online marketing specialisten is het bepalen van uw online strategie perfect in kaart te brengen, wat meegenomen kan worden in het communicatieplan.

Samen met Codesign een vliegende start
Begin de tweede helft van 2014 met een perfect communicatieplan. Schakel Codesign  en bespreek de mogelijkheden en maak een plan voor de resterende tijd van 2014. Haal zo het maximale uit uw bedrijf. Meer informatie over het maken van een communicatieplan samen met Codesign kunt u hier lezen. Ook kunt u bellen op telefoonnummer: 0224-21 28 51.