Codesign ontwerpt nieuwe website de Glaswacht

ingevoerd op 20-6-2014

Codesign heeft een nieuwe website voor de Glaswacht Noord-Holland gemaakt. De website is weer helemaal van deze tijd en voorziet de bezoeker snel en eenvoudig van de juiste informatie.

De Glaswacht Noord-Holland, onderdeel van Jac Vink uit Schagen, wilde online beter kunnen communiceren met de klant. Glasschade moest snel en gemakkelijk online gemeld kunnen worden en ook moest het voor iedereen duidelijk zijn dat de Glaswacht 24 uur per dag bereikbaar is voor het melden van glasschade.

Codesign werkt al geruime tijd samen met de Glaswacht en wist daardoor perfect de toegevoegde waardes van de Glaswacht te vertalen naar een prachtig website design. Maar het ontwerpen van een nieuwe website ging verder dan alleen het design. Ook werd er door Codesign gekeken naar de vormgeving van iedere individuele website pagina.

De pagina’s zijn in opdracht van Codesign door Rick Support, zoekmachine vriendelijk geschreven en daardoor nog beter vindbaar. Nieuwe bezoekers van de website vinden door de juiste vormgeving van de website pagina’s veel sneller het antwoord op hun vraag. En dat is waar een goede website aan moet voldoen.