Cora Deutekom winnares van de Ziber Award hoogste klant waardering

Met twee nominaties en één keer winst was Codesign, het reclamebureau van Cora Deutekom, sterk vertegenwoordigd tijdens de jaarlijkse award uitreiking van Ziber. Greep zij bij de categorie ‘beste website’ en ‘beste display nog net naast de prijzen was het bij de categorie ‘hoogste klantwaardering’ wel raak.

Codesign reclame en communicatie heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in het reclamevak. Voor veel bedrijven uit Schagen en nabije omgeving maakt zij huisstijlen, websites, webshops, displays en complete marketing plannen. Hierbij maakt zij o.a. gebruik van de Ziber website – en display software.

Ziber Awards
Het was voor de zevende maal dat de Ziber Awards werden uitgereikt. En dit jaar tijdens het Ziber Event bij het Mediacollege in Amsterdam. In totaal konden er in vier categorieën awards gewonnen worden. De categorieën waren; beste website, beste webshop, beste display en hoogste klantwaardering.

Met de website van de De Broekeboet uit Zijdewind (www.debroekeboet.nl) en de display van partners at home uit Schagen (http://partnersathome.senseview.nl), greep Codesign nog net naast de prijzen. Maar bij de Ziber Award voor de ‘hoogste klant waardering’ was het wel raak!

Trots
Voor Codesign is dit de tweede maal achter elkaar dat zij een Ziber Award wint voor de ‘hoogste klantwaardering’. En omdat deze award gebaseerd is op de reviews die klanten geven aan de vormgevers is Cora extra trots. Het is altijd fijn om op deze manier te ontdekken dat je gewaardeerd wordt door je klanten waar je voor werkt.