Een perfect communicatieplan – Codesign

Een perfect communicatieplan – Codesign

Ook voor bedrijven uit het midden- en klein bedrijf, die lokaal opereren is het belangrijk om te werken aan de hand van een gestructureerd communicatieplan. Gaan we adverteren in de lokale bladen, besteden we meer aandacht aan Google Adwords en zoekmachine optimalisatie of laten we een nieuwe brochure maken? Ook voor het opstellen en bespreken van uw communicatie plannen kan Codesign u helpen.

Planning en doelgroep

Goede planning is essentieel voor een communicatieplan. Welke middelen gaan we inzetten, en wat willen we communiceren? En weet u wie exact uw doelgroep is? Wat zijn de kenmerken van uw doelgroep. Zijn dit overwegend mannen of vrouwen en hoe oud is uw doelgroep gemiddeld? Misschien heeft u er nooit zo ver over nagedacht, maar voor een goed communicatieplan is het belangrijk uw doelgroep goed te bepalen. Codesign neemt de tijd om dit samen met u in kaart te brengen.


Wilt u graag meer informatie over het opzetten van een communicatieplan? Neem dan contact op met Codesign via telefoonnummer: 0224-21 28 51