Nieuw concept Codesign

SchilderijenCenter

SchilderijenCenter
Cora Deutekom, het gezicht achter reclamebureau Codesgn en een nieuw concept: schilderijencenter

Schilderen is mijn passie, en zo ontstond het idee om naast mijn dagelijkse werkzaamheden voor mijn eigen reclamebureau Codesign, een webshop te beginnen voor kunstschilders.

Kunstenaars die lid worden van Schilderijencenter kunnen zich zelf presenteren op de site en in de webshop hun gerealiseerde schilderijen verkopen. Daarnaast kunnen er agendapunten en nieuwsberichten toegevoegd worden om zo bijvoorbeeld een expositie te promoten.

Na enkele brainstrom sessies met Yvonne Zwaan, Nelly Droog en Trudy Appelman kwamen we er al snel achter dat er bij veel kunstschilders behoefte is om schilderijen op een leuke en doeltreffende manier ‘aan de man’ te brengen.

Door mijn ervaring in de reclamewereld en de toegang tot de netwerken (krant en Social Media) heb ik alle middelen in huis om de webshop www.schilderijencenter.nl zo goed mogelijk in de markt te zetten. Want het verzorgen van promotie om zo veel bezoekers naar de webshop te krijgen is natuurlijk een belangrijk om het concept tot een succes te maken.

1 januari zal de webwinkel officieel online gaan. Kunstschilders kunnen zich wel al aanmelden. En dat hebben diverse kunstenaars dan ook al gedaan.

Ben je kunstschilder en wil je ook gebruik maken van de mogelijkheden die Schilderijen Center biedt?
Neem dan alvast een kijkje op www.schilderijencenter.nl