Nieuwe website voor Codesign

Ziber DS3 mogelijkheden optimaal benut

Wanneer u de website van Codesign uit Schagen bezoekt, zult u een geheel vernieuwde website aantreffen. Cora Deutekom heeft in de afgelopen periode achter de schermen hard gewerkt aan een geheel nieuw design. De complete website is gebaseerd op de mogelijkheden die de nieuwe website software van Ziber (http://www.ziber.nl) biedt.

Anker
Voor een nieuw logo of een huisstijl (http://www.codesign.nl/pg-965-7-66824/pagina/logo__huisstijl.html#!section), e-mail marketing (http://www.codesign.nl/pg-965-7-75063/pagina/emailmarketing_schagen.html#!section), webshops (http://www.codesign.nl/pg-965-7-74931/pagina/webshops_codesign_schagen.html#!section), ZMO/SEO (http://www.codesign.nl/pg-965-7-74933/pagina/zoekmachine_optimaliatie.html#!section), Social Media (http://www.codesign.nl/pg-965-7-66825/pagina/social_media_schagen.html#!section) en het laten maken van een website (http://www.codesign.nl/pg-965-7-66826/pagina/webdesign_schagen.html#!section) kunt u bij ons terecht. Dit was natuurlijk al mogelijk, maar nu wordt dit ook helder en transparant weergegeven in de nieuw vormgegeven website. En wanneer u meer informatie wenst over één van de bedrijfsactiviteiten, ‘schiet’ u via het gebruik van een ‘anker’ direct naar tekst binnen de opgevraagde websitepagina. Dit is één van de nieuwe mogelijkheden die de nieuwe Ziber website software te beiden heeft.

Website Footer
Maar er zijn meer ‘Ziber’ vernieuwingen terug te vinden in de Codesign website. Zo is de website voorzien van een website footer, waar de meest gebruikte informatie van onze website is terug te vinden. Denkt u aan ons adres, een reactieformulier en diverse linkjes naar de belangrijkste pagina’s van onze website. Het gebruik van een footer zorgt ervoor dat onze website beter vindbaar wordt bij de zoekmachines en dat is belangrijk.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Naast dat wij zoekmachine optimalisatie kunnen uitvoeren voor relatie maken we zelf ook gebruik van SEO. Aan de hand van een trefwoordenonderzoek (waar zoeken bezoekers van Google op) zijn er diverse SEO vriendelijke website teksten geschreven. Vervolgens zijn de SEO pagina’s voorzien van de juiste call to action buttons. Het gebruik van Google vriendelijke website pagina’s moet er aan bijdrage dat onze website hoog in de zoekmachines komt te staan. Zoek in Google maar eens op ‘website laten maken schagen (http://www.codesign.nl/pg-965-7-75135/pagina/websitelatenmakenschagen.html)’. Of ‘webshop schagen (http://www.codesign.nl/pg-965-7-76186/pagina/webshopschagen.html)’. Onze website komt al goed naar voren.

Ook een nieuwe website laten maken?
Bent u ondernemer uit de regio Schagen en wilt u ook een nieuwe website laten maken? Een website die net zoals onze website goed vindbaar is bij Google en er fantastisch uit ziet en gebruik maakt van de nieuwste design mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Codesign
Gebroeders Luiderstraat 5
1742 SK Schagen
0224-21 28 51
mail@codesign.nl (mailto:mail@codesign.nl)

D22ACC4A-541C-4142-919E-C76BBEC1FDF6 D22ACC4A-541C-4142-919E-C76BBEC1FDF6