Automatic Electric Europe blij met nieuwe website

Naast website ook een webshop voor het online verkopen van transformatoren

AE Europe (http://www.aetransformatoren.nl) uit Schagen maakt sinds enige tijd gebruik van een nieuwe website, welke grafisch is vormgeven (http://www.codesign.nl/pg-965-7-66824/pagina/logo__huisstijl.html#!section) door Codesign. Naast het laten maken van een website (http://www.codesign.nl/pg-965-7-75135/pagina/websitelatenmakenschagen.html) heeft Automatic Electric ook een webshop laten maken (http://www.codesign.nl/pg-965-7-76186/pagina/webshopschagen.html). De webwinkel is speciaal ingericht voor het online verkopen van o.a. Audio transformatoren.

Het bedrijf heeft een lange en succesvolle historie als specialist in transformatoren voor de elektrotechnische industrie. Ze opereren al sinds jaar en dag vanuit Schagen en zo is het bedrijf ook in contact gekomen met Codesign.

Website en webshop laten maken
Voor de website (http://www.aetransformatoren.nl) en ook voor de webshop (http://www.transformatorspecialist.nl) heeft Codesign de producten van Ziber geadviseerd. Voor AE transformatoren sloot Ziber Standaardsite het beste aan en voor de webshop is er gekozen voor een Shoplin 250. Voor beide producten hebben wij in overleg met de klant het maatwerk design ontworpen.

Beter vindbaar
Ook de vindbaarheid van de website (http://www.codesign.nl/pg-965-7-74933/pagina/zoekmachine_optimaliatie.html#!section) bij de Zoekmachines zoals Google was voor Automatic Electric een belangrijk punt. Voor het schrijven van diverse Google vriendelijk website teksten hebben wij de hulp ingeschakeld van Rick Support (http://www.ricksupport.nl/pg-26961-7-67021/pagina/google_vriendelijke_website_teksten.html) uit Tuitjenhorn.
Door de geschreven SEO teksten en de opmaak van de diverse landingspagina’s is AE Europe inmiddels zeer goed vindbaar. Op de trefwoorden; transformator, transformatoren en audio transformatoren is het bedrijf bovenin op pagina één van Google terug te vinden.

Door deze ontwikkelingen en vernieuwingen is Automatic Electric blij met zijn nieuwe website.

Naast een website maakt AE Europe uit Schagen ook gebruik van een webshop gemaakt door Codesign Naast een website maakt AE Europe uit Schagen ook gebruik van een webshop gemaakt door Codesign